Din kundkorg

Picsmart går med i Svensk Handel

Schyssta villkor, möjligheter att utvecklas inom organisationen och en naturlig vilja att erbjuda marknadens bästa service är några av grundpelarna i vår strävan mot en smartare vardag. Vi på Picsmart är därför otroligt stolta över vårt community och den gemenskap och vilja som finns inom hela Picsmartfamiljen. 

För att ytterligare stärka vårt arbete och position som en kvalitativ arbetsgivare ansluter Picsmart sig till arbetsgivarorganisationen Svensk Handel.

Medlemskapet i Svensk Handel innebär att Picsmart har tillgång till rådgivning inom bland annat hållbarhet, juridik och digital säkerhet. Svensk Handel erbjuder även utbildningar inom flera kompetensområden, något som Picsmarts anställda genom medlemskapet får tillgång till.

Resan mot en grönare och smartare framtid fortsätter!