Hitta butiker nära dig

Din kundkorg

Utökad service!

Vi ser en stor efterfrågan och försöker därför hjälpa så många vi kan att få hem sin mat

Med anledning av detta har vi utökat och finns tillgängliga i alla delar av Vasastan, Norrmalm, Kungsholmen och Östermalm i Stockholm.

För att underlätta har vi satt upp beställningsnumret 010-200 76 68.
Det går bra att ringa in sin beställning – vi tar emot ordern per telefon och levererar så snart som det är möjligt. Normalt kommer vi inom 1 timme, kan variera om högt tryck.

Öppettider uppdateras på vår hemsida, just nu når du oss på vardagar mellan 9-21, samt helger 10-18.

Fast kostnad på 49 kr per leverans. Betalningen av varorna plus ovan kostnad sker i samband med leverans via swish.

Det går också att lägga din beställning digitalt här på picsmart.se och välja någon av våra ronder.

För allas trygghet undviker vi för närvarande fysisk kontakt vid leveranstillfället. Vi ställer därför varorna utanför dörren, skickar ett foto på kassen som bekräftelse när den är utanför din dörr. Om du valt att beställa per telefon lämnar vi ditt kvitto på varorna i kassen.

På Picsmart har vi noggranna rutiner i hela verksamheten kring hygien. Alla våra shoppers säkerställer god handhygien, bland annat genom att använda handsprit.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 010-200 76 68 (öppetider 09-21 mån-fred samt 10-18 lörd-sönd) eller mejla oss på info@picsmart.se

Vi behöver extra resurser – vill du bli en tillfällig shopper med Picsmart eller känner du någon som vill? Skicka ett mejl till info@picsmart.se eller skicka ett sms till 0704999779.