Kontakta kundtjänst:

Mellan 10:00 - 18:30 (12:00 - 18:30) kan du ringa oss på 010 - 200 76 68

Övriga tider är du välkommen att kontakta oss på info@picsmart.se

Skriv in postnummer för att hitta butiker i ditt område

Din kundkorg

Chaufför – Täby

8 december, 2020

Söker du ett flexibelt arbete, är målfokuserad och värdesätter bra service? Då har Picsmart en passande tjänst för dig!

Picsmart AB grundades i Stockholm 2019, med målet att göra mat på nätet mer effektiv och personlig. Idag är Picsmart aktiv i Stockholms innerstad och samarbetar med ett nätverk av lokala butiker. Från dessa butiker kan våra kunder handla direkt genom vår e-plattform. Kunderna får en personlig shoppingupplevelse direkt från butiken med fossilfri hemleverans av matvaror med kvalitet och klimat i fokus.

Picsmart har nyligen inlett ett samarbete med en dagligvaruhandel i Täby och söker just nu medarbetare i området. Som person behöver du vara stresstålig, noggrann och ha känsla för att ge bästa möjliga service. För rätt person erbjuder vi ett flexibelt arbete.

Som Shopper på Picsmart kommer du att ansvara för att plocka och leverera dagligvaror till våra kunder. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår verksamhet och representera ett spännande och expansivt varumärke i en innovativ start-up-miljö.

 

Du behöver ha fyllt 18 år och det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsbutik och/eller har arbetat inom något närliggande serviceyrke. B-körkort är inget krav men en fördel.

Vi ser fram emot att höra från dig!