Kontakta kundtjänst:

Mellan 10:00 - 18:30 (12:00 - 18:30) kan du ringa oss på 010 - 200 76 68

Övriga tider är du välkommen att kontakta oss på info@picsmart.se

Din kundkorg

Picsmart expanderar utanför tullarna

Det är med stor glädje vi kan meddela att ICA Stop Täby är det senaste tillskottet till Picsmarts nätverk av lokala butiker som vill vara del av en grönare och smartare framtid. Samarbetet innebär att Picsmart nu även finns tillgängligt för kunder i Täby, Viggbyholm, Näsby Park, Lahäll, Enebyberg, Ensta, Erikslund, Hägernäs och Gribbylund.

”2021 har verkligen börjat i en rasande fart för Picsmart. Vi får massor av förfrågningar från butiker som vill att vi ska göra tjänsten tillgänglig i deras område. Därför är det väldigt kul att nu öppna upp i Stockholm Norrort. Vi vill naturligtvis att fler områden och städer ska nås av våra snabba, hållbara och personliga matleveranser. Det ska bli fantastiskt roligt att jobba med vår utrullning under året.”

– Christopher Heybroek, VD