Kontakta kundtjänst:

Mellan 10:00 - 18:30 (12:00 - 18:30) kan du ringa oss på 010 - 200 76 68

Övriga tider är du välkommen att kontakta oss på info@picsmart.se

Skriv in postnummer för att hitta butiker i ditt område

Din kundkorg

Picsmart blir första e-handlaren inom dagligvaror med helt fossilfri fordonsflotta

I onsdags levererades Picsmarts första 100% eldrivna lastbil från First North-noterade elfordonsbolaget Inzile. Därmed blir Picsmart den första e-handlaren inom dagligvaror med en helt fossilfri fordonsflotta.

– Vi är väldigt stolta och glada över att vara en del av visionen om ett fossilfritt 2030. Särskilt då vi är i en bransch som just nu växer kraftigt, vilket därmed även ökar antalet leveranser som inte är miljövänliga. Samtliga Picsmarts fordon skall vara utsläppsfria och vi hoppas att detta initiativ kan påverka fler aktörer att ta samma steg. Vårt samarbete med Inzile säkerställer tillgången till elfordon för vår expansion och gör att vi tillsammans kan arbeta för en ren stad.
Christopher Heybroek, VD och medgrundare, Picsmart

Inzile Pro4 är en eldriven lätt lastbil som har utvecklats i syfte att skapa förutsättningar för smarta och fossilfria städer. Elektriska arbetsfordon (EUV) är en nischmarknad inom fordonsindustrin som väntas växa snabbt de kommande åren.

Alla Picsmarts fordon, oavsett om det är cyklar eller lastbilar, ska vara utsläppsfria och vi är därför oerhört stolta över detta samarbete med Inzile.

– Vi är väldigt stolta och glada att vara en del av visionen om ett fossilfritt 2030. Särskilt då vi är i en bransch som just nu växer kraftigt, vilket därmed även ökar antalet leveranser som inte är miljövänliga. Samtliga Picsmarts fordon skall vara utsläppsfria och vi hoppas att detta initiativ kan påverka fler aktörer att ta samma steg. Vårt samarbete med Inzile säkerställer tillgången till elfordon för vår expansion och gör att vi tillsammans kan arbeta för en ren stad.
Christopher Heybroek, VD och medgrundare, Picsmart.

Inzile Pro4 är en eldriven lätt lastbil som har utvecklats i syfte att skapa förutsättningar för smarta och fossilfria städer. Elektriska arbetsfordon (EUV) är en nischmarknad inom fordonsindustrin som väntas växa snabbt de kommande åren.

Alla Picsmarts fordon, oavsett om det är cyklar eller lastbilar, ska vara utsläppsfria och vi är därför oerhört stolta över detta samarbete med Inzile.

(Picsmart innehar upphovsrätt för samtliga bilder)