Kontakta kundtjänst:

Mellan 10:00 - 18:30 (12:00 - 18:30) kan du ringa oss på 010 - 200 76 68

Övriga tider är du välkommen att kontakta oss på info@picsmart.se

Skriv in postnummer för att hitta butiker i ditt område

Din kundkorg

Picsmart knyter avtal med Inzile

Picsmarts affärsidé är att återlansera den lokala lanthandeln. För detta har Picsmart tagit fram en teknisk plattform som förenklar processen för både kunderna och de lokala handlarna. En hörnsten i företagets affärsidé är att leveranserna sker fossilfritt och att fordonen som används för detta är eldrivna.

Inziles eldrivna lastbil Pro4 lämpar sig mycket väl för Picsmarts verksamhet och stärker konceptet med sitt unika utseende. Picsmart har därför tecknat ett ramavtal med Inzile som avser leverans av 10 -28 fordon och omfattar helåret 2020.

– Det känns viktigt att tillsammans med Inziles elfordon få möjligheten att vara det företag som tar lead i miljöfrågan kopplat till framförallt lastmile inom daglig matvaruhandel. Inziles fordon passar vårt syfte perfekt och vi är därför väldigt glada för detta avtal, säger Christopher Heybroek, VD på Picsmart.

– Vi tror mycket på de bärande idéerna i Picsmarts verksamhet och vi vill gärna att våra fordon associeras med nya smarta affärsmodeller och som bidrar till en bättre miljö i våra städer, menar Klas Åhgren, sälj- och marknadschef på Inzile.